vrijdag 17 augustus 2007

Waar je CycloDS, R4 DS, Supercard, M3 of ... kopen?

Waar kan je het beste je flash kaart aanschaffen? Voordat je iets online gaat kopen moet je een aantal dingen weten: hoe ga je betalen, hoelang wil je wachten op je product en is de webshop wel betrouwbaar.

Hoe ga je betalen? Er zijn meerdere mogelijkheden om te betalen. Je kan betalen met iDeal, PayPal, Creditcard of overmaking.
  • iDeal, gaat via internetbankieren en is heel erg gemakkenlijk om mee te betalen, niet elke webshop ondersteund dit.
  • PayPal, is een online bankreking waar je eerst geld op moet storten en dan kan je daar in bepaalde webshops dingen mee kopen, niet elke webshop ondersteind dit.
  • Creditcard, betalen via je creditcard is ook heel erg gemakkenlijk en kan ook bijna overal gebruikt worden alleen heb je wel een creditcard nodig.
  • Overmaking, kan ook bijna overal gebruikt worden deze methode van betaling komt het meest voor.
Hoelang wil je wachten op je product? In sommige webshops zijn producten uitverkocht en moeten ze eerst weer besteld worden dit word meestal wel aangegeven, je kunt ze dan wel bestellen maar dan komen ze pas later binnen. Als je producten uit het buitenland laat komen duurt het ook langer voordat ze aankomen, je kan het wel snel laten gebeuren maar dit is meestal erg duur.

Is de webshop wel betrouwbaar? Dit kan je eigenlijk nooit 100% zeker weten, wel zijn er dingen om te checken voordat je er iets koopt. Als het een Nederlands bedrijf is kijk je als het een KvK. (kamer van koophandel) nummer heeft, of de adres gegevens erbij staan, zoek je op internet naar andere gebruikers die er iets gekocht hebben dit is ook aan te raden bij bedrijven uit het buitenland.

Beoordelingen van webshops uit Nederland die flash kaarten verkopen.
Wij hebben de CycloDS Evolution bij http://www.consolepro.nl besteld en met iDeal betaald daar word aangegeven dat hij morgen aankomt en dan verzonden word. We zullen laten weten hoe dit allemaal is verlopen.

Enkele andere webshops: http://www.ombouwlimburg.nl, http://www.modmybox.nl, http://www.eppo-ombouw.nl, http://www.sidder.nl en http://www.gamestar.nl

2 opmerkingen:

Ooglidcorrectie Nederland zei

Ik heb mijn Cyclods evolution gekocht bij http://www.prijspiraat.nl/cyclodsevolution-p-55.html . Goede webshop!

Anoniem zei

Via de website van Cyclo DS terecht gekomen bij http://www.sniptech.eu/cyclo-ds-evolution.html inderdaad gewoon binnen 24 uur geleverd. Toch beter als webshops officiƫle dealers zijn