donderdag 16 augustus 2007

CycloDS uitpakken, installeren en meer


De doos bevat
  • CycloDS Evolution
  • USB Micro SD card reader
Om te kunnen gaan spelen stop je de MicroSD kaart in de CycloDS Evolution en stop je de CycloDS Evolution in de DS zoals je dat ook met een normaal DS spel doet.

Tip: download ook de nieuwste firmware van de CycloDS website en installeer deze op de CycloDS Evolution om zo problemen met bepaalde games te voorkomen. De nieuwste firmware kan je hier vinden

Direct links naar laatste firmware voor de CycloDS Evolution
1.2B - http://www.cyclopsds.com/downloads/evo-firmware-1.2.zip
1.13 - http://www.cyclopsds.com/downloads/evo-firmware-1.13.zip

De firmware installeer je door het .evo bestand op je MicoSD kaart te zetten en dan de MicroSD kaart weer in de CycloDS Evolution doen en die weer in de DS stoppen en dan gewoon de DS aanzetten en dan de CycloDS Evolution opstarten en alles gaat vanzelf.

Video uitleg

Dit is een video compleet voorbeeld van hoe het CycloDS Evolution pakket eruit ziet en ook word de werking van de CycloDS Evolution kort weergegeven. Het filmpje is in het engels maar is zeer goed te volgen. Er word laten zien hoe de CycloDS Evolution word aangeleverd en hoe hij gebruiksklaar gemaakt moet wordenDe handleiding.



De handleiding

U vraagt zich misschien af waar de handleiding is gebleven deze zit er echter niet bij. Er is wel een online handleiding te vinden op internet maar deze is niet erg uitgebreid. U kunt hem hier vinden.

Reviews van de CycloDS Evolution
Echter zijn deze reviews niet altijd up-to-date omdat de firmware van de CycloDS Evolution inmiddels ook alweer een aantal keren is vernieuwd en er weer problemen zijn verholpen zo ondersteund hij sinds firmware versie 1.2 Beta ook de taal Nederlands.

Moonshell installeren om MP3's te beluisteren, Video's te bekijken en homebrew software te draaien

Download met de onderstaande link de speciaal door het CyclopsTeam uitgebrachte moonshell voor de CycloDS Evolution.
Quote uit de readme.txt:

"Simply copy the "moonshl" directory from the archive into the root directory of your MicroSD card. You may then launch Moonshell by selecting the "Media" icon from the CycloDS Evolution main menu. DO NOT just copy the archive file to your MicroSD card - the files must be extracted first! If you are unsure of how to do this, please use Google for more information."

Het is dus erg makkenlijk om dit te installeren. Moonshell kun je starten door de middelste menu keuze te gebruiken in het main menu van de CycloDS Evolution.

Problemen met je CycloDS Evolution

Stel een vraag op het officiele forum of op http://www.ndss.nl.

1 opmerking:

Unknown zei

Mooie flashkaart :). Hij is bij prijspiraat te koop voor maar 42 euro: